Het team House O’ Luv

Dé website voor echte liefhebbers van authentiek design

Het idee om samen met je beste vrienden een bedrijf op te richten en hiermee je puurste passie naar buiten te brengen, blijft voor de meesten onder ons slechts een verre droom.
Benjamin Attar, Sandra Abergel en Gary Weberman zijn jeugdvrienden die al van jongs af aan alle drie gefascineerd zijn door design en via House O’ Luv wél hun droom hebben durven waarmaken. Dit is dan ook meteen het uitgangspunt geweest van het grote avontuur van de online design verkoopsite La Résidence – House O’ Luv (www.HOUSEOLUV.com)
If you will it, Dude, it is no dream (Walter Sobchak)

House O’ Luv ?
Het begon allemaal met een interieurarchitectenbureau gesitueerd in een soort droomhuis in de buurt van Antwerpen. Het is zowel een thuis voor het koppel Sandra Abergel en Gary Weberman
als een creatieve werkplek, een “creatieve thuis” dus. Het resultaat is een atypische woon- en werkplek waar de grenzen tussen de creatie van projecten voor klanten en de privé residentie van Sandra en Gary subtiel in elkaar overvloeien. Het is ook hier dat ze regelmatig evenementen organiseren waarbij ze hun klanten begeleiden in de designwereld via het tonen van karaktervolle unieke meubelstukken, waarvan de vormen en materialen steeds een bepaald gevoel en aparte sfeer uitademen. Al deze objecten getuigen van een artisanale kundigheid, ambachtelijkheid en schitterende techniciteit.

Sandra en Gary slagen er met hun unieke smaak telkens in atmosferen en gevoelens te creëren, waarmee zij als het ware een galerij van inspiratie vormen die hun vrienden en klanten toelaat om kennis te maken met hun eigenzinnige visie en authentieke levensstijl.

Bij het zorgvuldig selecteren van hun favoriete stukken en het herontdekken van in de vergetelheid geraakte pareltjes, wordt de showroom van “vergeten meesterwerken” die het koppel in hun woning creëert, nog versterkt door eclectische objecten die je meestal alleen nog in expositiecatalogi en in publicaties voor design hobbyisten kan terugvinden.
Gedurende deze tijd verzamelen Sandra en Gary over deze “coup de coeur” objecten heel wat pittige anekdotes en interessante geschiedenis die ze maar al te graag met de rest van de wereld willen delen. En zo is House O’ Luv geboren.

Hun jeugdvriend Benjamin Attar heeft deze passie voor design en kunst steeds met hen gedeeld. Na 15 jaar ervaring in de modewereld waarvan 10 jaar in Azië, koos hij ervoor om naar België terug te keren en zich mee in dit ambitieuze avontuur te storten. Samen besloten ze om een verkoop site te ontwerpen die ook een inspiratiebron is, met een uitgebreid en zeer selectief editoriaal luik, een site die transversale thema’s, iconische objecten en uitzonderlijke hedendaagse creaties aanbiedt die nergens anders op het internet te vinden zijn.